Brudekjoler

Alle har vi vel drømt om den store kjolen til den store dagen. Hva slags kjole man skal velge kommer an på hva slags bryllup man ønsker.

Ønsker man et stort og romantisk bryllup, kreves det mer av kjolen enn hva som ville være normalt på tinghuset.

Det kan være frustrerende for en brud og komme inn i en butikk og skal starte med prøving. Det finnes jo så mange forskjellige kjoler og stiler. Slapp helt av, det er derfor vi er her for deg. For å kunne fortelle deg hva slags kjoler som vil passe til deg.
Etter 22 år i bransjen vet vi veldig fort hva slags kjoler som vil passe deg. Ja nesten bare ved å se på deg når du kommer inn i butikken, vil vi faktisk kunne fortelle deg hva slags kjoler som vil være fine til din kroppsfasong.
Så gjenstår det bare å se om vi er enige!

Ofte gjør bruder en feil ved at de faktisk prøver alt for mange kjoler. Vi har hatt som en pekepinn i mange år at dersom man har 4-5 gode kjoler som man liker så godt at man kan tenke seg å gifte seg i, så slutt med prøvingen.
Man blir bare frustrert jo mer man prøver. Dette sier vi ikke fordi vi ikke vil at dere skal prøve kjolene våre, men fordi vi har sett av erfaring at brudene får det vondt når valget skal taes. Veldig ofte ender bruden opp med en av de første kjolene de prøvde. Så det med at førsteinntrykket er viktig gjelder også ved kjøp av brudekjolen.

Hovedregel for valg av kjole:

Dersom man har smale skuldre, ikke velg loddrette linjer, velg heller vannrette. De vil løfte deg opp av kjolen på en helt annen måte og du vil få en penere holdning.

Har man derimot brede skuldre, da gjelder omvendt regel. Velg heller loddrette linjer enn vannrette. Halter neck er flott på jenter med brede skuldre. Disse kjolene krever nemlig litt skuldre. Man kan også som bredskuldret ha stroppeløst. Det kommer litt an på skjæringen på kjolen.

Mange tror at dersom man er stor så skal man skjule det med ekstra stoff, dette er ofte feil. Da kan man fremheve det man vil skjule. Velg heller stroppeløse kjoler og drapering over midjen. Dette er utrolig flott, og man får en flott markert midje som alle drømmer om til den store dagen.

Men som sagt, etter at vi har sett på deg i butikken vår og kanskje ser deg i en kjole så ser både du som kunde og vi som jobber der hva som vil passe din kropp og hvordan vi vil få frem det beste i deg.

Det spiller ingen rolle om man er en liten eller stor strl. Det er fasongen som teller! Vi slipper aldri en kunde ut fra vår butikk uten å si vår ærlige mening. Dette har vi fått utrolig mye bra tilbakemeldinger på.

Trender for 2017

2017 byr på enda flere sexy kjoler enn hva vi har sett tidligere. Den dype utringingen er ikke en nyhet i trendbildet, men for 2017 ser vi at så og si alle de store designerne har kastet seg på trenden. Det er mye V hals, med dype skjæringer. Noe vi ikke har sett på flere år. Kjolene for neste år er enkle, men allikevel sexy.
Ryggene er åpne og går langt ned. Enten det er med tyll eller helt bar hud.
Det kommer mer og mer tettsittende kjoler, men ikke hele veien ned. De sitter til under rumpa og går ut, altså en snillere havfruefasong.

Vi har sett blush rosa farge i flere år, men for 2017 kommer det enda mer. Det er mye rosa, men også mye nude og champagne farger som er fantastisk mot huden til oss nordiske jenter.

Det har også tidligere år vært kappekjoler, men for 2017 kommer det for fullt. Alle leverandører har flere modeller med kappeskjørt. Både enkle kapper, men også dramatiske kapper som vi kaller «fossefallkjoler».

Transparente blonder har vi sett på catwalken i et par år nå, men da med hvit tyll. For 2017 er den store trenden nude / hudfarget slik at blondene kommer bedre frem. Dette er det mye etterspørsel etter om dagen.
Nesten samtlige designere har lange ermer i år. Det gjelder både de trange og kroppsnære kjolene, men også de store sateng og blondekjolene.
Blonder er fremdeles i motebilde i 2017 etter å ha vært i flere år. Men for 2017 ser vi også mer sateng enn på mange år. Også vintage kjoler, med tyll og chiffon er tilbake igjen.

Tips når du skal se på brudekjole:

Ikke ta med deg alt for mange i brudesalongen. Det kan fort bli vanskelig for den som skal velge at det rett og slett blir for mange meninger om kjolene.

Velkommen til en hyggelig og lønnsom handel i rolige omgivelser !