Tilbehør til den store dagen!

Tilbehøret til bruden er viktig den store dagen. Når du har funnet brudekjolen, er tilbehøret med på å danne helheten. Christiane Brudesalong har selvsagt alt du trenger av tilbehør til den store dagen.

Slør

Slør, her er alt lov, men husk at sløret bør passe kjolen. Vi anbefaler at dersom du har et langt slep på kjolen, la sløret gå litt utenfor. Ellers vil det virke for kort. Hvis man vil ha et kortere slør, sats heller på et helt kort ett som går ned på ryggen. Slør som er populære nå er de med stener på, og selvsagt blondeslør.

Tiara

Norske jenter har blitt mye flinkere til å bruke hodepynt enn hva de var før. Ofte kan tiaraen hjelpe til slik at man får oppmerksomheten opp til ansiktet. Husk at det blir mye oppmerksomhet på kjolen, dersom det er broderier eller mønster der, samt at buketten får mye oppmerksomhet. Det er derfor det kan være så flott å få ett blikkfang opp til ansiktet. Ikke vær redd for å ha noe i håret! Det er bare med på å danne en flott helhet!

Husk at tiaraen også passer ansiktsformen din. Har du smalt ansikt, husk at det er flott med et litt bredt diadem som ligger på hodet.

Har du derimot et bredt ansikt, bruk en tiara som står litt opp fra hodet ditt slik at ansiktet forlenges.

Dersom du synes at tiaraen er for stor og prangende, husk at du også kan legge den litt ned i frisyren, og at det blir helt annerledes når du får på et slør.

Smykke

Her kan du bruke det du føler for. Tidligere hadde bruden enkle smykker, det være seg perler eller små diamanter. Nå er det mer «in» igjen med store smykker, da særlig øredobber.

Husk særlig på kjedet at den følger fasongen på kjolen. Har du en kjole med en V-skjæring kan det være flott og ha et smykke med et lite anheng som tar opp igjen V-fasongen.

Har du derimot en strapless som går rett over, ha også et enkelt kjede som ikke henger ned. Da ødelegger du litt av den rette skjæringen.

Mange kjoler er faktisk også rene og flotte uten smykker i halsen, men med en tiara som et smykke, ent store øredobber.

Hansker

Hansker. Det er en gammel skikk at bruden skal dekke til hendene sine i kirken.

Hansker har vært «ute» noen år nå, men er nå på full fart inn igjen. Da særlig de korte hanskene.

Sko

De aller fleste velger sateng sko. Skoene kan farges etter bruk og kan dermed bli flotte selskapssko.

Hva slags heler du skal ha, kommer helt an på hva du liker og hva du du klarer å gå på. Husk at bryllupsdagen din er lang, det er mye gåing og la for all del ikke dagen bli ødelagt fordi du hadde vonde sko den dagen.

Er du i tvil om hva slags sko du skal velge, ta en sko som sitter godt på foten din allerede når du prøver den og er du i tvil om strl, velg den største. Husk at bena fort kan hovne opp på en varm sommerdag. Legg heller inn en såle som du kan ta ut dersom det blir trangt.

Undertøy

Undertøyet er viktig den store dagen, og kan gjøre stor forskjell på hvordan kjolen sitter. Vi anbefaler alle våre bruder torsolet. Dette har 9 spiler rundt hele og går langt ned i ryggen slik at kjolen kan være utringet og holder bysten på plass. Selvsagt har vi matchende truser til, både string og hipsters med «just married» på.

Et lite tips: Dagene før bryllupet ditt så sitt med skoene på når du ser på tv eller du sitter stille. Da former de seg flott til bena dine.