Brudekjolen, den viktigste kjolen i ditt liv 2018-10-03T22:49:56+00:00

Brudekjolen, den viktigste kjolen i ditt liv

Alle har vi vel drømt om den store kjolen til den store dagen. Hva slags brudekjole man skal velge kommer an på hva slags bryllup man ønsker.

Ønsker man et stort og romantisk bryllup, kreves det ofte mer av kjolen enn hva som ville være normalt på tinghuset.

Det kan være frustrerende for en brud å komme inn i en butikk og starte med prøving. Det finnes jo så mange forskjellige kjoler og stiler. Hva skal man velge? Slapp helt av! Vi er her for å hjelpe deg og kan fortelle deg hva slags brudekjoler som vil passe for deg.

Etter 25 år i bransjen vet vi veldig fort hva slags kjoler som vil passe for akkurat deg. Ja, nesten bare ved å se på deg når du kommer inn i butikken, vil vi kunne fortelle deg hva slags kjoler som vil være fin til din kroppsfasong. Så gjenstår det bare å se om du er enig!

En feil mange bruder gjør, er at de prøver alt for mange kjoler. Dersom man finner fire til fem kjoler som man liker så godt at man kan tenke seg å gifte seg i de, så ikke prøv fler. Dette er en pekepinn vi har hatt i mange år som vi vet fungerer.
Prøver man for mange kjoler, blir man fort frustrert. Dette sier vi fordi vi har solid erfaring og vet at bruden ofte får det vondt når valget av kjole skal tas. Veldig ofte ender bruden opp med en av de første kjolene de prøvde. Høres det kjent ut?

Så det med at førsteinntrykket er viktig gjelder også ved kjøp av brudekjolen.

Hovedregel for valg av brudekjole:

Dersom du har smale skuldre, ikke velg loddrette linjer.  Velg heller vannrette. De vil løfte deg opp av kjolen på en helt annen måte og du vil få en penere holdning.

Har du derimot brede skuldre, da gjelder omvendt regel. Velg heller loddrette linjer enn vannrette. Man kan også som bredskuldret ha stroppeløst. Det kommer litt an på skjæringen på kjolen.

Mange tror at dersom man er stor så skal man skjule det med ekstra stoff. Dette er ofte feil og vil i stedet fremheve det man helst vil skjule. Velg heller stroppeløse kjoler og drapering over midjen. Dette er utrolig flott, og man får en flott markert midje som alle drømmer om til den store dagen.

Men ta det med ro. Vi er her for å hjelp deg og få frem det beste i deg. Etter at vi har sett deg i butikken vår og kanskje ser deg i en kjole, så ser både du og vi som jobber her hva som vil passe din kropp.

Det spiller ingen rolle om man er en liten eller stor strørrelse. Det er fasongen som teller!

Vi slipper aldri en kunde ut fra vår butikk uten å si vår ærlige mening. Dette har vi fått utrolig fine tilbakemeldinger på.

Trender for 2018

2018 byr på enda flere sexy kjoler enn hva vi har sett tidligere. Den dype utringingen er ikke en nyhet i trendbildet, men for 2018 ser vi at så og si alle de store designerne har kastet seg på trenden. Det er mye V hals, med dype skjæringer. Noe vi ikke har sett på flere år. Kjolene for neste år er enkle, men allikevel sexy.

Det er mye chiffon som kommer i 2018, både helt enkle kjoler, og mer boheme kjoler med store blonder.

Vi har sett blush farge i flere år, men for 2018 kommer det enda mer farger. Også Champagne og gull er inn, og det er farger som er fantastisk mot huden til oss nordiske jenter.

Det har også tidligere år vært kappekjoler, men for 2018 kommer det for fullt. Alle leverandører har flere modeller med kappeskjørt. I 2017 var det mye voldsomme kapper, i 2018 kommer det enklere kapper.

Transparente blonder har vi sett på catwalken i et par år nå, men da med hvit tyll. For 2018 er den store trenden nude / hudfarget slik at blondene kommer bedre frem. Dette er det mye etterspørsel etter om dagen.

Nesten samtlige designere har lange ermer i år. Det gjelder både de trange og kroppsnære kjolene, men også de store sateng og blondekjolene.
Blonder er fremdeles i motebilde i 2018 etter å ha vært i flere år.

Velkommen til en hyggelig og lønnsom handel i rolige omgivelser!

 

info@christiane.no                    67 80 89 00                Engervannsveien 31, 1337 Sandvika