Hva tilbyr vi? 2018-10-28T15:10:57+00:00

Hva tilbyr Christiane Brudesalong?

Vi har mer enn 25 års erfaring i bransjen. Vi er drevne på å raskt se hva som passer deg, i forhold til hva du tenker deg og hva slags budsjett du har til ditt bryllup. Vi har store flotte lokaler med brudekjoler i alle størrelser og fasonger. Alle som kommer til oss påpeker hvor luftig og elegant det føles hos oss. Vi tar ikke inn alt for mange kunder av gangen slik at du skal føle deg spesiell. Vi ønsker at du skal få en god og personlig opplevelse hos oss.

Prøvetime

Vi gir deg halvannen time til rådighet med en erfaren kundekonsulent, dette koster 380,- Vi råder deg til å ha med maks tre stk. Dersom du har med for mange får du som brud ofte alt for mange meninger og du blir forvirret. Maks tre er helt perfekt.

Drop in

Vi tilbyr drop in hver dag. Det vil si at vi til enhver tid har en ansatt som hjelper de som kommer innom uten time. Vi ønsker ikke å avvise noen i døren og si at de må ha timebestilling. Derfor har vi valgt å fortsette med det. Lørdager kan det være litt ventetid, men alle som kommer får den samme gode personlige hjelpen hos oss. Dette koster 380,-

VIP kveld

Ta med deg opp til fem venninner og tilbring to timer hos oss utenfor åpningstid. Vi serverer bobler, frukt og lett mat / snacks.

Pris: 1 500,-

Må bookes minimum en uke i forveien. Gjelder mandag til og med lørdag.

Henting av kjole

Vi setter opp en halvtime når kjolen din har kommet for at du skal hente den og evnt se på tilbehør. Varighet 30 min.

Tilpasning

Du møter skredderen vår og hun tar tilpasning på hva som skal gjøres på kjolen. Husk at tilbehøret til den store dagen skal være i boks før dette. Sko og undertøy, evnt underskjørt er viktig. Varighet 30 min.

Henting av kjole etter tilpasning

Du henter kjolen din og ser at den sitter perfekt til den store dagen. Varighet 30 min.

Brudepike/brudesvenn

Du får hjelp av kundekonsulent til å finne antrekket. Varighet 30 min.

Herretøy

Du får hjelp av kundekonsulent til å finne antrekket til mannen. Varighet 30 min.

Tilbehør

Du får hjelp av kundekonsulent til å finne tilbehøret til den store dagen. Vi har alt du trenger. Undertøy, sko, smykker, slør, hårpynt mm. Varighet 30 min.

 

 info@christiane.no                    67 80 89 00                Engervannsveien 31, 1337 Sandvika